maanantai 2. elokuuta 2010

Pitkästä aikaa

Meillä on ollut jotain virusongelmia kotisivuilla, joten vasta nyt uskallan taas kirjotella tänne blogiin. Uutisia on:
Ruotsista saatiin Zaralle cacibit. Siellähän kaikki värit kisaavat yhdessä, mutta värillisillä on omat cacibit FCI:n sääntöjen mukaan. Zara oli paras värillinen narttu molemmissa näyttelyissä, joten se sai värillisten cacibit. Herningissä Zara oli pn2 eli ns. vara-maailmanvoittaja! Joka sekin on huomion arvoinen saavutus.
Venny sai kolme pentua: kaksi urosta ja yhden nartun. Pennut ovat nyt 5 vko vanhoja ja aivan ihania. Pennut on pesty jo kerran ja huomenna pesemme ne taas.
Myös harmaa Sara on saanut pentuja viikko sitten. Sara sai yhden uroksen ja 4 narttua. Sara asustaa nyt saunan pukuhuoneessa. Sielä se saa olla rauhassa muilta koirilta. Nukuin saunassa viime viikon Saran seurana, nyt olen jo siirtynyt omaan sänkyyni. Saralla ja pennuilla kaikki sujuu mallikkaasti.
Näyttelyissäkin on tullut käytyä. Aprikoosi Zorro (YM. Smiling Man) on avannut serti-tilin ja sillä onkin nyt jo 2 sertiä ja ROP-tulosta. Audrey (YM. Ämelie) taas saavutti Suomen muotovalion arvon Karjaalla ollen ROP! Aydrey on jo takaisin Moskovassa ja on siellä nyt astutettu.
Pamelalla oli tänään pesuvuoro. Pamela on nyt ollut kaksi kertaa näyttelyssä ja molemissa PN4. Olen todella tyytyväinen tyttööni. Se on niin kiva kaveri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti